Documentul pe care l-a descoperit Oana Zăvoranu, după moartea Marioarei: "Poate a omorât-o cineva!"

Oana Zăvoranu vrea să ceară deshumarea mamei sale, după ce a aflat că documentul prin care s-a refuzat autopsia a fost semnat de unchiul ei, Gheorghe Radu, iar ea nu şi-a dat consimţământul.

Oana Zăvoranu a vorbit despre motivele pentru care a luat această decizie radicală şi susţine că în scurt timp Marioara Zăvoranu va fi deshumată.

"Deshumarea este doar o mică piesă din puzzle. Sunt mai multe motive pe care le-am depus în vederea deshumării. O deshumare nu se poate face dacă nu există chestiuni pertinente. Am intrat în posesia unui act mai târziu pentru că avocații mei nu știau și am început să cerem diverse documente de la institut, printre care și un document care mă interesă și era una din probele mele că nu eu am fost cea care mi-am dat acordul, ci Radu Gheorghe semnează în calitate de frate față de decedată și roagă a se binevoi scutirea de autopsie. De asemnea, își asumă responsibilitatea în față familiei față de orice revendicări ulterioare. Am o înregistrare în care sun că o disperată să aflu despre starea de sănătate a Marioarei, dar nu m-au sunat să spună că a decedat! Acest demers de deshumare a venit și pe fondul că intrând în Agricomex am descoperit că exact când Marioara era în spital din firmă au ieșit dividente în avans de 1,7 mil de lei. Oare ce putea face o femeie de 67 de ani la terapie intensiva cu 40.000 de euro? Zita, contabilă, se jură că această sumă a fost cerută și retrasă de Marioara, dar mai obișnuia să mai semneze și ea pentru Marioara. Un procuror va decide cât de curând deshumarea, apoi cadavrul va fi dus la IML. Eu nu am iertat-o pe această femeie și nu o voi ierta, dar eu părtașă la o crimă nu o să fiu niciodată. Mi se pare... într-un mediu septic să i se dea cu fond de ten, să i se facă unghiile... e indusă într-o comă din care nu mai iese, nu vi se pare ciudat? Este un drept al meu, nu vreau să am pe conștiință că am tăcut când acolo poate, repet, poate a omorât-o cineva!", a declarat Oana Zavoranu pentru România TV.

Mărioara Zăvoranu a murit pe data de 17 aprilie

PUBLICITATE

După trei luni de agonie, Marioara Zăvoranu, mama Oanei, a încetat din viaţă, pe data de 17 aprilie, la vârsta de  66 de ani. Mama Oanei Zăvoranu se afla pe patul de suferinţă de la începutul anului, din cauza unei suferinţe renale, timp în care a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de extirpare a unui rinichi.

A.B.

Foto: arhiva

Citeşte şi

DEZVĂLUIRI-ŞOC! Ce se întâmplă după AUTOPSIA Marioarei Zăvoranu. Oana, fiica defunctei, o să înnebunească

Alex are motive de gelozie? Declaraţie explozivă făcută de Oana Zăvoranu despre bărbatul cu care a petrecut toată noaptea


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro