Doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" au creat certuri aprige între fani? Care este motivul?

Sursa foto Arhiva

Elly şi Cristian au câştigat marele premiul al ultimului sezon al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu". Cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată, după ce s-a terminat competiţia şi nu scapă nici o ocazie să posteze pe reţelele de socializare poze în care zâmbesc cu gura până la urechi.

Chiar dacă au învins, cei doi amorezi par să nu mulţumească pe toată lumea şi sunt criticaţi aspru de către fanii show-ului pentru că se pare în viziunea unora ei ar fi cerşit voturi.

"Au apărut şi cerşetori, păi se putea să nu apară şi ei?", a scris pe o reţea de socializare una dintre fane care se pare că nu prea îi are la inimă.

Totuşi, Elly şi Cristian zâmbesc în continuare cu nepăsare, iar oamenii care le iau apărarea o fac de fiecare dată cu dedicaţie."Scumpii mei iubiţi-va mult să moară duşmanii şi nu ascultaţi gurile rele contează doar dragostea voastră.", a punctat o susţinătoare. 

Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" au fost norocoşii care au câştigat marele premiu, dar fostul concurent a renunţat la suma de 100.000 de lei pentru că a sărit gardul competiţiei. Suma aceasta s-a împărţit între Marian, Cristiana, Simona şi Ionela care au primit fiecare câte 25.000 lei. Dacă scădem impozitul, ei vor primi cam 5.500 euro, plus banii lor pe care i-au acumulat de-a lungul competiţiei.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

T.S

Citeşte şi: 
Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" au dat frâu liber pasiunii, în direct! Nu au ţinut cont de cei prezenţi şi s-au sărutat cu foc

Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu", dezvăluiri sincere despre viaţa lor de cuplu! De ce nu a fost de acord mama blondei cu relaţia lor?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro