Doina Spătaru, despre relaţiile cu fostul iubit al Mălinei Olinescu: "Nu se sfârşeşte totul aici"

foto: facebook

Doina Spătaru, mama regretatei artiste Mălina Olinescu, a vorbit despre pierderea suferită în urmă cu 4 ani. Mama cântăreţei a spus că nu păstrează ranchiună fostului iubit al fiicei sale şi că aceasta a rămas vie în sufletul ei.

Doina Spătaru a vorbit despre pierderea fiicei sale, Mălina Olinescu. Artista a spus că îndrăgita cântăreaţă a ales să-şi pună capăt zilelor din cauza dezamăgirilor suferite pe plan profesional, asupra cărora i-a atras atenţia dintotdeauna.

„Este o prostie, nu ştiu cum a murit Mădălina Manole, sigur că am urmărit subiectul şi acolo există multe semne de întrebare... Lăsaţi sufletul Mădălinei Manole să se odihnească în pace! Tot respectul pentru părinţi şi pentru familia ei, le doresc putere pentru odihna sufletului ei! M-am întâlnit de trei ori cu Mădălina şi era o fată minunată, veselă, deschisă şi energică. La un moment dat, Mălina s-a dus cu un material la casele de discuri pentru a scoate un album.

Nu a avut succes la vreo două case. A fost dezamăgită şi asta a dezarmat-o. Ştiam eu ce ştiam atunci când i-am spovestit ce înseamnă viaţa de artist! Dar asta a fost. (...) De multe ori, sigur că eşti dezamăgit. Era sensibilă, dar n-am crezut că poate fi chiar atât de sensibilă şi că sensibilitatea o va face să clacheze. Mă rog zilnic la Dumnezeu ca sufletul ei acolo - pentru că eu cred că nu se sfârşeşte totul aici, simt că există o viaţă de după moarte - să-şi fi găsit liniştea, pacea şi lumina”, a declarat mama Mălinei pentru „ring”.

Doina Spătaru a spus că a păstrat relaţii civilizate cu fostul iubit al Mălinei şi cu familia acestuia: "Mălina e vie în sufletul meu. N-am niciun fel de resentiment faţă de fostul iubit al Mălinei şi de familia lui. Suntem în relaţii civilizate, vorbim de sărbători şi atâta tot, nu există niciun conflict. Mormântul Mălinei şi al părinţilor mei e îngrijit de mine şi de o femeie care mă ajută şi aşa va fi tot timpul”.

Mălina Olinescu a murit în 12 decembrie 2011. Cântăreaţa s-ar fi aruncat de la etajul şase al unui imobil din Capitală.

Citeşte şi:

EXCLUSIV!!! Un artist ameninţă să calce pe urmele Mădălinei Manole şi Mălinei Olinescu!

A încercat să-şi ia zilele, după modelul Mădălinei Manole! Ce l-a determinat pe un artist să facă gestul necugetat

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro