Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru, surprinşi împreună! Actorul vrea să o ia de soţie

Nu de puţine ori s-a zvonit că Augustin Viziru şi Doiniţa Oancea formează un cuplu şi iată că cei doi au fost din nou surprinşi împreună punându-şi fanii pe gânduri.

Cei doi s-au pozat împreună, iar Augustin a avut un comentariu spumos. "Să o iau sau nu de nevastă?", a scris acesta în dreptul fotografiei. Prietenii virtuali ai celor doi i-au încurajat şi le-au dat acordul. "Ia-o şi gata. Ce tot vă învârtiţi în jurul cozii, se vede că şi ea vrea!", a scris un internaut.

Doiniţa Oancea a devenit cunoscută pentru rolurile pe care le-a avut în diverse telenovele româneşti. Este nu doar talentată, ci şi o femeie care reuşeşte imediat să atragă atenţia cu frumuseţea sa naturală.

În trecut Doiniţa Oancea s-a iubit cu Ionuţ Ghenu, managerul Lorei şi cel cu care se presupune că artista ar avea o relaţie amoroasă.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Adevărul despre despărţirea Doiniţei Oancea de Ionuţ Ghenu! În sfârşit, bruneta a dat cărţile pe faţă: "Am slăbit mult. Am renunţat să îl mai întreb pe Dumnezeu de ce!"
Doiniţa Oancea şi Sorana, ex- Asia, s-au pus pe fapte mari! Cele două aduc bucurie în vieţile copiilor în pragul Crăciunului

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro