Doiniţa şi Augustin Viziru au dat cărţile pe faţă! Uite cât de mult se iubesc

Au apărut tot felul de zvonuri legate de una dintre cele mai noi cupluri din showbiz, însă protagoniştii poveştii au infirmat. Până acum, când, o prietenă i-a dat de gol...
Invitată la emisiunea "Star Chef", în urmă cu puţin timp, Doiniţa Oancea a recunoscut că îi surâde ideea de a avea o idilă cu fratele lui Lucian Viziru. "Să ştii că nu eşti singura care a auzit lucrurile astea. Chiar şi eu am auzit asta! (...) Probabil că prietenia noastră, care este foarte legată şi, mai ales că în ultimele trei luni am avut şi un proiect împreună, am dat oamenilor de bănuit anumite lucruri. Nu judec pe nimeni, pentru că e cumva normal să creadă altceva. Dar, să nu uităm: eu sunt singură, el e singur, până la urmă noi nu am face rău nimănui dacă ne-am cupla", a spus Doiniţa Oancea. Se pare că prietenia strânsă în spatele căreia se ascundeau era, de fapt, începutul unei frumoase relaţii. Iulia Vântur, prietana celor doi porumbei, a postat pe pagina ei de socializare o fotografie mai mult decât grăitoare. 
"Aşa cevaaaaa....Când dragostea-i mare, nimic nu-ţi stă ăn cale! Doiniţa şi Augustin, îmi sunt tare dragi", a scris entuziasmată Iulia Vântur. 
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro