DOLIU în familia Dolănescu! "Nu mă așteptam să te pierd atât de repede"

+4 click pentru
galerie

Familia lui Dragoş Dolănescu, fiul cel mic al regretatului artist de muzică populară e în doliu, după ce socrul său din Costa Rica a murit. © Sursa foto: arhivă

Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu trece printr-o perioadă dificilă din viaţa lui. Socrul lui Dragoş Dolănescu a încetat din viaţă. Vestea morţii sale a fost făcută publică de fiica lui Dragoş, Maria de Jesus care a scris un mesaj pe o reţea de socializare în memoria bunicului ei.

Dragoş Dolănescu şi soţia sa, Melissa, au împreună trei copii: pe Melissa, Ion şi Darius. Fiica celor doi a scris pe internet un mesaj de adio pentru bunicul său.

"Dragul meu bunic, nu mă așteptam să te pierd atât de repede, dar știu că timpurile sunt perfecte și că viața își îndeplinește ciclul său etern. Să nu mergi lent în noaptea întunecată, ci cu curaj și fără teamă. Timpul trece inexorabil", a scris fiica lui Dragoș Dolanescu.

Dragoş Dolănescu e fiul cel mic al regretatului cântăreţ de muzică populară Ion Dolănescu. El e însurat cu o costaricancă Melissa i-a dăruit o fată şi doi băieţi, Maria de Jesus, Ion şi Darius.

Ion Dolănescu s-a născut pe 25 ianuarie 1944, în comuna Perșinari, judeţul Dâmbovița şi a murit pe 19 martie 2009, în București. El a fost un cântăreț român de muzică populară.  Regretatul artist are doi fii: pe Dragoş şi Ionuţ Dolănescu care, de la moartea lui, se ceartă pe moştenire.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro