DOLIU în lumea filmului! Actriţa irlandeză Maureen O'Hara a murit în SOMN

Actriţa irlandeză Maureen O'Hara s-a stins din viaţă, sâmbătă, la vârsta de 95 de ani. Starul a jucat în filme precum ”Miracle on 34th Street”, ”The Parent Trap”, ” The Quiet Man” sau ”The Hunchback of Notre Dame”.

Maureen O'Hara a murit în somn, în locuinţa sa din Boise, Idaho. ”Maureen a fost mama noastră iubitoare, bunică, străbunică şi prietenă. A murit liniştită, înconjurată de familia ei. Am celebrat-o ascultând piesa din filmul ei preferat The Quiet Man”, au declarat apropiaţii.

Se pare că Maureen O'Hara nu va fi înmormântată în Irlanda, țara ei natală, ci în Washington, lângă soțul ei, generalul Charles Blair, fostul pilot în armata SUA.

A fost una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood, după ce a început să joace încă de la vârsta la o vârstă fragedă. Primul ei film de Hollywood a fost „The Hunchback of Notre Dame".

Viața ei personală a fost una demnă de un scenariu de film. Primul ei mariaj, cu regizorul George Hanley Brownm a fost anulat, iar ce de-al doilea cu regizorul William Price, tatăl unicului ei copil s-a încheiat cu un divorţ.

În 1952 la cunoscut pe pilotul Charles Blair, cel care avea să devină marea ei dragostea. El era căsătorit şi avea patru copii, aşa că au devenit doar prieteni. În 1967, după ce el a divorţat, a invitat-o la cină, iar un an mai târziu s-au căsătorit. Din păcate, în anul 1978, el a murit, prăbușindu-se cu avionul în mare.

Ultimul ei rol a fost în 2000, în producţia tv, „The Last Dance"

A.B,

Foto: hepta

Citeşte şi:

VIDEO / S-a stins din viaţă! Un cântăreţ îndrăgit a murit în propria locuinţă: "Cu mare tristețe trebuie să vă anunț trecerea în neființă a lui... "

Doliu în lumea filmului! A murit una dintre cele mai cunoscute actriţe


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro