DOLIU în lumea filmului! Regizorul celebru John Guillermin s-a stins din viaţă în urma unui infarct

Regizorul John Guillermin s-a stins din viaţă în urma unui infarct, la vârsta de 89 de ani. Acesta şi-a dat ultima suflare în locuinţa sa din Topanga Canyon, California.

Soţia cineastului a confirmat informaţia pe contul său de socializare, caracterizându-l pe John Guillermin drept un om "sensibil şi pasional". Guillermin a cunoscut succesul cu filme precum Infernul din zgârie-nori (1974) sau King Kong (1976). Filmul "Infernul din zgârie-nori", în care au jucat Paul Newman, Steve McQueen, William Holden şi Faye Dunaway, a câştigat un Oscar pentru cel mai bun cântec original, cel mai bun montaj şi cea mai bună imagine.

De asemenea John Guillermin este realizatorul pelicule King Kong, care a câştigat în 1976 Oscarul pentru cele mai bune efecte vizuale. Un alt film important al lui John Guillermin este "Moarte pe Nil" (1978), cu Peter Ustinov, care a primit Oscarul pentru cele mai bune costume. John Guillermin s-a născut la Londra și a urmat cusurile Universității Cambridge. El era căsătorit și avea o fiică.

A.B.

Foto: empireonline.com

Citeşte şi:

VIDEO / Un star TV a murit în timpul unei demonstraţii de skydiving! Avea doar 39 de ani

VIDEO / Doliu în lumea muzicii! Un mare cântăreţ a plecat pe lumea cealaltă după o lungă suferinţă!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro