Doliu în lumea muzicii populare româneşti! Un mare artist a murit în ziua în care Ionela Prodan a fost condusă pe ultimul drum

+2 click pentru
galerie

Irina Loghin şi Sofia Vicoveanca © Facebook

Doliu în România. Dirijorul Ion Țibrea, cel care a colaborat cu mari artiști din muzica populară din țara noastră, printre care Irina Loghin, Sofia Vicoveanca, Benone Sinulescu, s-a stins din viaţă.

Anunțul trist a fost făcut de fiul acestuia, dar şi de artista Adela Vandevenne.

"Astăzi dimineaţă s-a stins din viaţă Marele Dirijor Tibrea care a îndrumat şi a urcat pe scene înalte mulţi dintre mari solişti de valoare cum ar fi Irina Loghin, Sofia Vicoveanca, Benone Sinulescu, etc, printre care mă număr şi eu, Adela Vandevenne. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Este cumplit şi sunt foarte îndurerată. Un om blând şi atât de cumsecade, îngrozitor! Condoleanţe familiei!", a scris Adela Vandevenne pe Facebook. 

În această zi tristă a fost înmormânată şi artista de muzică populară Ionela Prodan. Este o zi tristă pentru ţara noastră, nume sonore din muzică se sting din viaţă, lăsând doar suferinţă şi durere în urma lor. 

Ion Țibrea le-a îndrumat în carieră pe Sofia Vicoveanca și Irina Loghin, dar a colaborat şi cu Benone Sinulescu şi alţi artişti români importanţi.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro