Doliu la casa în care a copilărit Denisa Răducu! Toţi oamenii care trec pe acolo sunt şocaţi de ceea ce văd

+3 click pentru
galerie

Denisa Răducu © Facebook

Ţi se face pielea de găină! Oamenii care trec pe lânga casa părintească a Denisei Răducu rămân fără cuvinte atunci când văd doliul prins pe peretele clădirii.

Citeşte şi - Ce a apărut pe contul personal de Facebook al Denisei Răducu! Oamenilor nu le-a venit să creadă

De ce există doliu pe casa în care a copilărit Denisa Răducu? În urmă cu doi ani bunicul cântăreţei s-a stins din viaţă, iar familia ei nu a renunţat la doliu. Dat fiind faptul că mama ei stă în permanenţă la Bucureşti, la spital cu ea, nimeni nu mai are grijă de locul respectiv.

Conform unor surse, vecinii spun că e un lucru obişnuit în zona lor ca oamenii să păstreze doliul şi câteodată chiar şi crucea de lemn a persoanei moarte. Motivul? Pentru a-şi aminti mereu de ea. 

Citeşte şi - Adevărul despre tratamentul Denisei! De ce medicii o îndoapă, în disperare, cu vitamine

Denisa, în stare critică la spital

Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist. Astfel, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri din lumea întreagă te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro