„Don Juan-ul” politicii româneşti a rămas cu ochii în soare! Cine este singura femeie care l-a refuzat pe Radu Mazăre!

Chiar dacă perioada de glorie a lui Radu Mazăre a apus, amănunte incredibile din viaţa acestuia continuă să iasă la iveală. Renumit pentru numeroasele aventuri amoroase pe care le-a avut, fostul primar al Constanţei - aflat în prezent în Madagascar, acolo unde încearcă să obţină azil politic – a dat şi rateuri.

Cristi Brancu şi Dan Capatos au dezvăluit, în cadrul emisiunii „Dosarele VIP”, că Tania Budi este una dintre puţinele reprezentante ale sexului fromos care nu au cedat în faţa cuceritorului Radu Mazăre.

„Printre puţinele persoane care l-au refuzat ţi l-au pus la colţ pe Radu Mazăre e Tania Budi. Mazăre trăgea de pantaloni, Tania îi ridca. Tania a rămas o ţintă neatinsă”, a spus Cristi Brancu, completat de Dan Capatos: „Întotdeauna noi ştim mai puţin decât se întântâmplă. Din câte ştim noi, Tania a rămas o ţintă neatinsă”.

Citeşte şi: Lumea i-a plâns de milă degeaba! Iată cu ce se ocupă „prinţul” Cristea după ce s-a spus că a ajuns la sapă de lemn / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ghinioanele se țin scai de Oana Lis! Când lumea sărbătorește, blondina bocește! Ultima pățanie a vedetei le întrece pe toate

Cândva un adevărat „Don Juan” al litoralului românesc, Radu Mazăre are probleme serioase cu justiţia din ţara noastră. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis miercuri, 10 ianuarie, cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie de emitere a unui mandat de arestare în lipsă pe numele fostului primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre, după ce acesta a încălcat termenii controlului judiciar şi a plecat în Madagascar.

ÎCCJ a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestul preventiv pe o perioadă de 30 de zile. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată de avocaţii lui Mazăre. 

Vedeţi ce au mai avut de spus Cristi Brancu şi Dan Capatos despre Radu Mazăre, astăzi, de la ora 16:00, la „Dosarele VIP”, numai pe Antena Stars!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest