Donald Trump, sursa ironiilor la Premiile Oscar! Ce reacții a provocat noul președinte al Statelor Unite

+2 click pentru
galerie

sursa: hepta

 Deși evenimentul avea ca scop divertismentul și desemnarea celor mai importanți oameni ai cinematografiei, nici Donald Trump nu a fost ignorat. Acesta a fost unul dintre motivele principale de glume.
Prezentatorul evenimentului, Jimmy Kimmel, l-a menționat pe noul președinte al Americii de mai multe ori, ironizându-l în diverse situații. Donald Trump a fost adus în discuție încă de la început.
"Îi mulțumesc lui Donald Trump! Vă aduceți aminte că anul trecut Oscarurile erau cele rasiste? Anul acesta cei de culoare salvează NASA, iar albii salvează Jazz-ul", a spus prezentatorul, la începutul decernărilor Premiilor Oscar.
Asta nu e tot! Jimmy Kimmel l-a ironizat pe Donald Trump și când a adresat un mesaj pentru New York Times, CNN și toate publicațiile care conțin cuvântul "Times" să părăsească sală, deoarece știrile false nu sunt apreciate.
Când filmul iranian The Salesman a câștigat premiul pentru "Cel mai bun film străin", regizorul proiectului nu a putut fi prezent, în schimb el a lăsat mesajul: "Absența mea este un semn de respect pentru oamenii din țara mea. Gestul lui Donald Trump este inuman", referindu-se la ordinul anti-migrație.
Mai mult de atât, la un moment dar, Jimmy Kimmel a accesat pagina de Twitter a lui Donald Trump și, din nou, a făcut ironii la adresa lui.
"Au trecut două ore de spectacol şi Donald Trump nu a scris nimic pe Twitter despre noi. Mă gândesc să nu-şi facă griji pentru noi. Ce faci, Donald Trump, te-ai trezit?" a glumit prezentatorul.

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro