Dorian Popa îşi face bagajul! Porneşte în aventura vieţii însoţit de mama sa

+3 click pentru
galerie

Dorian Popa porneşte în aventura vieţii alături de mama sa. © facebook.com

Dorian Popa este cunoscut ca fiind adeptul provocărilor şi a aventurilor. Marea surpriză pregătită pentru primăvara anului 2018 este faptul că va face echipă cu mama sa, în show-ul Asia Express difuzat pe Antena 1.

"Mama mea este o fire competitivă şi cred că după experienţa asta îşi va da seama cât de curajoasă este. Eu mă aștept la ce-i mai rău, sper să ne țină nervii și stomacul pentru că știu că nu va fi deloc ușor”, a declarat Dorian Popa.

„La vârsta mea nu cred că îmi mai poate fi frică de ceva. Toată viața mea a fost despre limite depășite, acum voi încerca să mă bucur de faptul că îl am pe Dorian aproape și împreună lucrăm pentru același scop, să terminăm această cursă. Mă simt oarecum pregătită, pentru că de ceva vreme mă antrenez, fac cel puțin 10.000 de pași pe zi. În Asia avem de străbătut aproape 5000 de km, eu am început cu câteva mii de pași”, povestește mama artistului.

La mijlocul acestei luni, cei doi vor intra în cursa Asia Express, o aventură reală 100%, dură, unde îşi vor putea depăşi limitele. Alături de alte 6 perechi de vedete, vor avea de parcurs aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda, având la dispoziţie un singur dolar pe zi. Ceea ce va fi cu totul incitant este faptul că transportul, cazarea şi masa trebuie să şi le asigure singuri, dincolo de bariera de limbă şi cultură, iar asta va fi cu siguranţă o mare provocare.

Show-ul de divertisment, Asia Express, va fi difuzat de Antena 1 în primăvara anului 2018, filmările urmând să aibă loc la sfârşitul acestui an.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro