Dorian Popa, cu gândul la iubită şi la sex: "Nu apreciem lucrurile la adevărata lor valoare"

+2 click pentru
galerie

Dorian Popa vorbeşte despre nevoile sale © Arhivă

Nevoite să se descurce cu doar un Euro pe zi, vedetele îşi amintesc de casă. Aflat la filmările emisiunii "Asia Express", Dorian Popa se gândeşte la ce a lăsat acasă: iubita, mesele bogate şi sala. Cântăreţul se află în emisiune alături de mama sa. 

Asia Express este o experienţa unicã pentru toate cele 14 vedete care au acceptat aceastã provocare. Aflaţi la mii de kilometri depãrtare de casa, încercând sã se descurce cu doar un Euro pe zi, fiecare dintre ei se gândeşte la ce a lãsat în Bucureşti. 

Dorian Popa, unul dintre concurenţi, mãrturiseşte cã îi lipsesc iubita, mesele bogate şi regulate şi sala de forţã. Momentele pline de adrenalinã şi intensitate prin care au trecut i-au fãcut însã sã realizeze,  sã conştientizeze şi sã valorizeze mai mult lucrurile pe care le au. “Cu tot greul pe care îl îndurãm, învãţãm lucruri frumoase despre ce avem acasã. Poate de multe ori nu apreciem lucrurile la adevãrata lor valoare”, mãrturiseşte Dorian.

Asia Express este un reality show ce duce aventura la un alt nivel. 7 perechi de vedete vor avea de parcurs un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, cei 14 trebuie să se descurce singuri pentru a ajunge la destinația finală. Ține doar de ei și de abilitătile lor să își găsească transport, cazare și mâncare, având la dispoziție un singur dolar pe zi. Asia Express va începe la Antenă 1 în primăvara anului 2018.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro