Dorian Popa, pus cu botul pe labe de o femeie. Şi nu, nu este iubita lui!

Dorian Popa, băiatul dorit de atâtea puştoaice după ce s-a făcut cunoscut alături de Lala Band, a fost pus, în sfârşit, la perete de către o domnişoară!

Preocupat nevoie mare de aspectul său fizic, Dorian investeşte mult în cucerirea a cât mai multe femei, eventual în exteriorul mediului său de preparare, adică sala de sport. Ei bine, acesta a fost "pus cu botul pe labe" de către o domnişoară chiar de la sală!


Actorul a postat pe facebook o fotografie în care e epuizat, întins pe podea. "Vă vine să credeţi sau nu... Astăzi am fost antrenat de O DOMNIŞOARĂ, pe numele ei Irina... şi DA, m-a pus <<cu botu' pe labe>> după cum observaţi. GG IRINA (n.r. Bună treabă)... Abia aştept antrenamentul următor!", scrie acesta în descrierea fotografiei.

Dorian Popa, în vârstă de 27 de ani, este un actor de televiziune, compozitor, dansator şi cântăreţ român. Acesta a devenit cunoscut în 2011 odată cu apariţia sa în serialul "Pariu cu viaţa" alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel. Artistul trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără pe nume Claudia Ioşiv (32 de ani), absolventă A.S.E. şi fost designer vestimentar, care l-a cucerit iremediabil. Deşi nu vrea să se însoare prea curând, Dorian a mărturisit acum câteva luni că aşteaptă cu nerăbdare momentul în care va deveni tată pentru prima dată.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Pare sigur pe el, dar în realitate are complexe! Dorian Popa: "Am nasul prea mare!"

VIDEO / Dorian Popa, umilit în public! "Ăsta se crede cântăreţ?"

Ieri - tocilar cu părul vâlvoi, azi - plin de muşchi şi visul oricărei femei! Pariu că nu-l recunoşti?


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro