VIDEO / Dorian Popa recunoaşte: şi-a înşelat iubita! Ce spune artistul despre infidelitate

foto: facebook

Dorian Popa a recunoscut că nu a fost tocmai sfânt în relaţiile sale. Cântăreţul a spus că şi-a înşelat iubitele, însă că a învăţat că nu este demn acest lucru şi şi-a corectat aceast "defect".

Dorian Popa trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o brunetă focoasă, pe care o iubeşte extrem de mult şi care l-a maturizat. Cântăreţul mărturiseşte că atunci când era mai mic îşi înşela iubitele, însă acum nici vorbă despre asta.

Chiar dacă îşi iubeşte mult partenera de viaţă, Dorian Popa spune că nici nu se pune problema de căsătorie.

"Am fost şi eu copil şi am avut greşelile mele. Cred că este demn să spun că "da", ar fi urât să spun că nu. Am înşelat, mi-am dat seama că nu e ok, că Dumnezeu nu îmi aşterne frumos când fac lucruri rele şi am îndepărtat această latură a mea. Totul este foarte bine. E rosu, e dragoste. Nu sunt adeptul căsătoriei, va veni în momentul în care vom avea un copil şi acel copil va trebui să aparţină de o familie. Noi am discutat de nenumărate ori şi ne-am dat seama că pentri amândoi e bine şi frumos să facem uniunea când va apărea copilul pentru că până atunci nu va avea nici măcar 0,000 % semnificaţie pentur noi. Este o hârtie. Dacă se duce dragostea, asta e, înseamnă ca aşa vrea Dumnezeu", a declarat Dorian Popa la "Star Matinal", de la Antena Stars. 

Dorian Popa s-a născut în Constanţa, este un actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț român. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel. n 2015 a apărut în reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de pe PRO TV. Acesta se iubeşte de ceva timp cu Claudia Iosif.

Citeşte şi:

Dorian Popa şi iubita, secretul unei relaţii perfecte! Cum l-a făcut băiat de casă

VIDEO/ Cum reușește iubita lui Dorian Popa să-l țină lângă ea: ”Trebuie să fie topită după mine!”

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro