Dorința lui Borcea e LEGE! Ce trebuie să facă Alina Vidican peste doar câteva luni / Informații EXCLUSIVE

+3 click pentru
galerie

Cristian Borcea pare să fie din ce în ce mai aproape de a-și relua viața, în libertate. Iar asta pentru că, peste mai puțin de două luni, fostul acționar dinamovist are toate șansele să fie eliberat condiționat. Iar pentru acel moment, pare-se, el i-a făcut câteva cereri Alinei vidican, fosta lui soție.

Mai exact, spun surse apropiate de familia Alinei Vidican, Cristi Borcea i-a cerut fostei sale soții ca, în aprilie, momentul în care are toate șansele să fie eliberat, să vină, de urgență, în România. Evident, nu singură, ci alături de cei doi copii pe care îi au împreună, fostul acționar dinamovist ducându-le dorul până peste poate celor mici.
”Cristi Borcea le duce foarte tare dorul micuților și i-a cerut Alinei să vină cu ei în țară, să îi vadă, să poată relua legătura cu ei. Îi este greu, el este foarte legat de toți copiii săi. Normal, Alina așteaptă doar un semn pentru a reveni în România, chiar dacă știe că nu ea este cea așteptată”, ne-a spus un apropiat de-al familiei timișorencei.
În altă ordine de idei, se pare că omul de afaceri este foarte încrezător că va fi eliberat, cu atât mai mult cu cât în dosarul ”Mită pentru judecătoare” a fost achitat, magistrații constatând că fapta lui nu ar exista, acest lucru atârnând foarte greu în contestațiile pe care le-au depus procurorii DNA la precedentele cereri de eliberare condiționată.

Un divorț dificil
Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat, şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. După aproape un an în care au tot negociat despărțirea, Cristi Borcea este un bărbat liber să-şi refacă viaţă. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor. Între timp, Cristi Borcea îşi ispăşeşte cei 6 ani şi patru luni de închisoare la care a fost condamnat în "Dosarul transferurilor". Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, ar putea fi eliberat condiţionat în luna aprilie.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro