Dovada că un prezentator celebru de la noi minte! Are o relaţie ascunsă cu asistenta lui de multă vreme

Au apărut în repetate rânduri în ipostaze incendiare, în propria lor emisiune şi au lăsat mereu de înţeles faptul că între ei ar fi ceva mai mult decât o relaţie de prietenie. Ba mai mult decât atât, s-au şi sărutat în direct, însă au negat că ar fi avut o relaţie.

Este vorba despre un prezentator TV de la noi şi asistenta lui, care de multă vreme au o relaţie destul de apropiată, iar acum a apărut dovada că totul este real între ei.

Mai exact, Răzvan Botezatu şi Raluca Dumitru, de la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, se dau de gol cu fiecare ocazie.

Astăzi, Răzvan a luat masa în familie alături de Raluca,  semn că lucrurile dintre ei sunt serioase, iar el a vrut deja să o prezinte pe brunetă rudelor sale. Pentru a vedea dovada, citeşte continuare aici.

El nu este singurul

Dani Oţil, unul dintre prezentatorii de la emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani", de la Antena Stars, este şi el bănuit că ar avea o relaţie cu asistenta lui, Flavia, de ceva vreme. Până acum, însă, cei doi nu au confirmat oficial această informaţie.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

Un prezentator TV s-a fotografiat în boxeri şi imaginea a scăpat pe Internet!

VIDEO / PREZENTATOR TV de la NOI, BĂTUT în DIRECT de Pitbull! Scene incredibile la TV

VIDEO / Un prezentator TV i-a jucat feste bunicii lui şi a filmat-o! Ce a ieşit e de râsul lumii!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro