Dovezile incontestabile aduse în scandalul dintre Bianca şi "Coco" Păun! Vezi aici despre ce este vorba!

+2 click pentru
galerie

Noi dezvăluiri incendiare în scandalul Biancăi Drăguşanu şi Constantin Păun. Jurnaliştii Antenei 1 scot la iveală dovezi incontestabile!

"N-o cunoşteam pe Bianca pe atunci, însă urmăream subiectul Constantin Păun. Era un bărbat care la un moment dat a terorizat tot Târgul Jiu. A stat 5 ani la închisoare pentru distrugere prin incendiere, fals, uz de fals, viol. A fost eliberat pentru bună purtare. "Coco" provoca foarte multe scandaluri de stradă. Avea un club în Târgu Jiu, iar acolo se întâmplau fel de fel de nebunii: se trăgeau focuri de armă. Se făceau foarte des descinderi, acolo, iar din cauza rapoartelor poliţiei, maşina şefului departamentului a fost incendiată. "Coco" Păun a fost autor moral în acest caz, moment în care a fost acuzat de distrugere prin incendiere.

La un an după punerea în libertate, la data de 1 Martie 2004, a fost căutat din nou de poliţie pentru violenţă. Victima era Bianca Drăguşanu. A fost audiat în acest caz, însă se aştepta o plângere din partea victimei. Nu ştim dacă ea a fost făcută sau nu. Toate aceste fapte s-au confirmat pentru că taximetristul care a dus-o pe Bianca la spital a spus aceste lucruri", a declarat Gabriela Mladin, corespondent al Antenei 1de la Târgu Jiu, astăzi, la "Acces Direct".

Toate aceste informaţii au fost obţinute cu 10 ani în urmă, fiind stocate în arhiva Antenei 1.

Se pare că tragicul eveniment prin care a trecut Alexandra Stan a reprezentat elementul declanşator pentru un val de dezvăluiri incendiare din partea mai multor vedete, cu privire la bătăile pe care le-au luat, cicatriciile fizice şi psihice cu care au rămas din cauza unor foşti iubiţi unii reali, alţii închipuiţi. Acesta a fost şi cazul Biancăi Drăguşanu care acum câteva zile a apărut în faţa jurnaliştilor acuzându-l pe Coco Păun de rănile pe care le-a purtat pe trup şi în suflet timp de peste 10 ani.

foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro