Dragoş Dolănescu iese la atac! Lovitură de teatru! Ce se va întâmpla, mâine, la proces?

Au trecut şase ani de procese şi acuzaţii dure, iar războiul fraţilor Dolănescu pare departe de sfârşit. După ce Ionuţ a contestat decizia instanţei, nemulţumit de felul în care a fost împărţită averea lăsată de tatăl lor, Dragoş iese şi el la atac. 

Au ajuns să se lupte pe viaţă şi pe moarte pentru averea lăsată de tătăl lor. Cu câteva ore până la proces, ies la suprafaţă noi amănunte. "Pentru mine importante sunt drepturile de autor. Mie nu mi s-a dat sanşa să mă bucur de munca tatălui meu.  Mă doare că nu am şi eu jumătate din drepturile de autor ale tatălui meu. ", a declarat Dragoş Dolănescu pentru emisiunea "Agentul VIP", de la Antena Stars.

Tot Dragoş mai susţine că valoarea la care au fost evaluate acestea de către experţi, respectiv 70.000 de euro, este mult prea mică şi a solicitat refacerea expertizei.

Ion Dolănescu a murit pe data de 19 martie 2009

Cântăreţul de muzică populară Ion Dolănescu a încetat din viaţă în locuinţa sa, în urma unui stop cardio- respirator, la vârsta de 65 de ani.

Citeşte şi

Dragoş Dolănescu îl atacă din nou pe fratele său! Reacţia lui Ionuţ, total neaşteptată: "Dacă are un pic de bun simţ, îl rog..."

Ionuţ Dolănescu, decizie radicală în privinţa procesului cu Dragoş! Fratele său va avea o surpriză


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro