"Dragoste fără secrete"/ Glume sau răutăţi din partea lui Florin? "Nu îmi place faţa lui deloc"

"Dragoste fără secrete"/ Glume sau răutăţi din partea lui Florin? "Nu îmi place faţa lui deloc"

Cel mai nou cuplul al casei "Dragoste fără secrete" este şi cel mai vocal din concurs. Florin şi Maia continuă să stârnească controverse prin vorbele aruncate, în glumă sau în serios. Într-un final, "ţintele lor" şi publicul decid natura lor.

Din start, cuplul Florin şi Maia şi-a atras antipatia celorlalte cupluri, din pricina atitudinii sfidătoare pe care au emanat-o. Cei mai "vehemenţi" adversari ai lor au fost cuplurile Laurenţiu/Oana şi Edith/Ali. Coincidenţă sau nu, cele două cupluri sunt pe buzele celer doi "porumbei", chiar şi atunci când sunt singuri în cameră. Iată cum îi caracterizează Florin pe Laurenţiu şi Oana, într-o scenetă ce pare "ireală", în care un cuptor de microunde este văzut ca un monitor, ca şi cum acesta i-ar urmări în direct, pe cei doi. 

"Laura...pardon, Laurenţiu, şi Oana. Tipul cu fizicul impecabil, care face sport şi mănâncă 14 ouă de prepeliţă pe zi. Cică au proteine. Aşa scrie aici. Şi Oana, simplă, nu are descriere. Ei nu dorm, n-au somn, îi roade concurenţa", a spus Florin.

Sceneta nu s-a încheiat aici. Au "comutat" pe o altă frecvenţă, unde îşi făceau veacul (chipurile) Ali şi Edith: "Cum îi cheamă p-ăştia, cu sabotajul cu...Ali Baba şi cei 40 de hoţi. Ăsta-i actorul ăla din Alladin şi Covorul Magic, care îşi pierdea timpul prin aer. Nu mă fascinează, nu îmi place faţa lui deloc. Pfaaaai, ai tu ceva cu el, hai să intrăm pe live, să vedem ce mai fac. Ăştia au activitate, discută, cred că pun ceva la cale".

Laurenţiu a considerat comentariile lui Florin ca fiind răutăcioase, nicidecum în glumă, şi chiar i-a oferit acestuia o replică, fără a apela la fantasmagorii. "Nu mi-e frică de nimeni, şi le readuc aminte că n-au nicio şansă în faţa noastră. Tocmai d-asta stau relaxat. Chiar nu mă interesează lucrurile astea. Dacă nu se pot ridica pe picioarele lor, vor să o facă cu ajutorul altora", a spus Laurenţiu.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro