Dragoste fără secrete/ Rezistă relaţia de dragoste dintre Florin şi Maia printre reproşuri şi înjurături?

Dragoste fără secrete/ Rezistă relaţia de dragoste dintre Florin şi Maia printre reproşuri şi înjurături?

Tot perechea Florin-Maia este cea care acaparează toată atenţia la "Dragoste fără secrete", atunci când vine vorba de controverse. Dacă la început erau Alexandru cu Mădălina şi Mădălin cu Nicoleta, cei care aduceau uimirea şi surprinderea pe chipurile tuturor, acum a venit rândul lor.

Chiar şi prezentatorea emisiunii Bianca Sârbu Romanescu a pus la îndoială sentimentele dintre Maia şi Florin. Şi are de ce. Materialele au demonstrat că între ei există mai multe momente de tensiune decât cele de pasiuni (dacă există aşa ceva).

Astăzi, în emisiunea de după-amiază, prezentatoarea i-a chestionat pe cei doi protagonişti."Aş vrea să vă întreb cum este relaţia voastră. Stau şi mă întreb dacă nu cumva Oana şi Laurenţiu au avut dreptate când au spus că relaţia voastră nu este la fel de sudată cum pretindeţi voi. Nu vă întreb întâmplător, ci deoarece au existat nişte conflicte între voi", i-a întrebat Bianca Sârbu Romanescu.

Care a fost momentul care a detonat dubiile în sufletul prezentatoarei? După emisiunea de luni după-amiază, a curs cu vorbe spuse "pe şleau", reproşuri şi jigniri între Maia şi Florin. Motivul este unul cel puţin banal: lenea şi dezordinea.

Florin a fost cel care s-a supărat de data acesta, fiind şi cel care s-a ales cu cel mai "colorat" epite. "Mă plictiseşti foarte mult. Eu n-am venit aici să fac ce vrei tu. Fac ce vreau în camera aia", i-a spus Florin, iubitei sale. Replica n-a întârziat să apară, doar că a fost mai tăioasă decât ar fi crezut chiar şi Florin. "Nu poţi să o faci, du-te frate acasă. Ţi-am zis doar să strângi după tine, nu te-am înjurat. Ţi se pare atât de dificil? Se vede pe camere. Când înveţi să vorbeşti, şi nu te mai plictisesc, atunci să mă cauţi. Eşti prost de puţi", i-a spus Maia, partenerului său.

Toată lumea se întreabă, în acest moment, chiar şi prezentatoarea, dacă se poate ca dragostea dintre cei doi este mai puternică decât toate aceste mici şicane, certuri, jigniri. Pentru că întâmplarea nu este singulară, ci reprezintă doar o picătură dintr-un ocean.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro