Dragoste mare, nu glumă! Imagine din dormitor cu Teodor şi Ionela de la "Mireasă pentru fiul meu"

foto: facebook

Aşa cevaaa! Teodor şi Ionela de la "Mireasă pentru fiul meu" s-au fotografiat în dormitor, iar imaginea a ajuns pe internet.

Teodor şi Ionela de la "Mireasă pentru fiul meu" menţin legătura cu prietenii virtuali pein intermediul reţelelor de socializare. Cei doi împărtăşesc din momentele de intimitate cu susţinătorii lor.

Astfel, de curând cei doi au postat o imagine din dormitor, în care sunt surprinşi sărutându-se cu pasiune şi stând îmbrăţişaţi.

(foto: facebook)

"Tu eşti singura ființă din lumea asta care mă iubeşte aşa cum îmi doresc eu să fiu iubit. Uneori cu pasiune, alteori cu tandrețe. Vise dulci, iubirea mea!", este mesajul care însoţeşte imaginea postată de aceştia.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

Gafă vestimentară sau gest premeditat? Ionela, de la "Mireasă pentru fiul meu", i-a arătat lui Teodor "ce n-a văzut Parisul"

Fanii sunt extrem de încântaţi! Teodor şi Ionela de la "Mireasă pentru fiul meu" au făcut anunţul mult aşteptat

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro