Dragostea l-a dus la un pas de faliment? Cum a reuşit Raluca Lăzăruţ să îi supere pe şefii-sponsori ai soţului ei

+2 click pentru
galerie

Raluca Lăzăruţ şi Horațiu Boeriu. © Facebook

Viaţa nu este tocmai roz pentru Raluca Lăzăruţ şi pentru Horațiu Boeriu, chiar dacă trăiesc în Statele Unite ale Americii. Căsătoriţi din 2015, cei doi traversează o perioadă neagră pe „tărâmul făgăduinţei”. Totul din cauza fostei vedete de televiziune.

După ce a studiat Computer Science la University of Illinois, în Chicago și a devenit proprietarul uneia dintre cele mai mari reviste auto online din lume, Horaţiu  a făcut un pas important în carieră. El a semnat un contract extrem de avantajos din punct de vedere material cu un celebru producător de autotusime de lux.

Acum, totul pare să o ia la vale. Gura lumii spune că, din cauza Ralucăi, compania vrea să renunţe la înţelegerea cu Boeriu. Ce treabă are Lăzăruţ în această afacere? Şefii producătorului auto au aflat că diva a pozat în reviste pentru adulţi, iar acest lucru nu le-a picat prea bine. Din câte se pare, Horațiu Boeriu a fost informat că fabricantul de autoturisme nu vrea să îşi asocieze imaginea cu un bărbat a cărui soţie s-a dezbrăcat în public, chiar dacă a făcut-o pentru artă şi chiar dacă pictorialul a fost unul difuzat de revista favorită a americanilor.

Mai mult, tot „cârcotaşii” spun că producătorul auto s-a arătat deranjat şi de faptul că Boeriu şi-a promovat soţia prin intermediul unor imagini în care aceasta apărea alături de maşinile de lux.

În cazul în care cele două părţi nu vor ajunge la o înţelegere, lucru puţin probabil, pentru Horaţiu se anunţă vremuri grele, mai ale că, în acest moment, revista sa online trăieşte exclusiv din parteneriatul cu renumitul brand, sumele pierdute ridicându-se la zeci de mii de euro.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro