Drama actorului Sebastian Papaiani. Fraţii săi gemeni au murit, după ce tavanul camerei s-a prăbuşit peste ei

Sebastian Papaiani si Florentina Fintinaru

Actorul Sebastian Papaiani povestește la „Dincolo de aparențe” cum i-au pierit frații gemeni în timpul cutremurului din 1940.

Sâmbătă, de la 13:00, Florentina Fântânaru îl are invitat la „Dincolo de aparențe” pe marele actor Sebastian Papaiani. Printre multe alte întâmplări demne de un film, maestrul își va aminti și de pierderea suferită pe când avea doar patru ani: cei doi frați gemeni care au pierit în timpul cutremurului din 1940. „A căzut tavanul pe ei. Mama a băgat copăița cu Radu și cu Luminița sub pat, iar noi am ieșit. Noi nu am știut că a căzut tavanul peste ei… au murit asfixiați acolo. Casa noastră era făcută dintr-un material care nu te omoară, din chirpici. Cădea peretele, rămânea restul. Dar aici a căzut tocmai pe pat, care s-a rupt și el, la rândul lui”, își amintește cu tristețe Sebastian Papaiani.

Dezvăluirile actorului vor fi însă și amuzante. El își va aminti cum s-a răzbunat, în tinerețe, pe un polițist care îl tratase fără respect și pe care îl reîntâlnise din întâmplare, în timpul unei vizite. „S-a descălțat de pantofi și i-a lăsat la ușă, înainte de a intra în sufragerie. Eu am luat un borcan cu dulceață, l-am desfăcut și i-am pus dulceață în amândoi”, povestește în timp ce râde în hohote Sebastian Papaiani.

Cu ce îl supărase polițistul, telespectatorii Antena Stars vor afla sâmbătă, de la 13:00, într-o nouă ediție a emisiunii „Dincolo de aparențe”.  

Citeşte şi:

VIDEO / Sebastian Papaiani, prins cu o blondă misterioasă! Reacţia actorului este de-a dreptul inedită

Mărturie cutremurătoare a actorului Sebastian Papaiani! Oare simte că i se apropie sfârşitul?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro