Drama Andreei Popescu! A fost desfigurată de un câine în copilărie, a suferit numeroase operaţii estetice, dar chinul nu a trecut! Ce decizie radicală a luat vedeta

E talentată, iubeşte şi este iubită, are succes pe plan profesional, însă cu un ochi râde, cu altul plânge. Andreea Popescu nu poate să se bucure de ceea ce îi oferă viaţă din cauza unui complex cu care a fost nevoită să crească.

La 3 ani a fost mutilată de un câine, a suferit numeroase intervenţii estetice la faţă, dar degeaba. Urmele nu au dispărut, iar Andreea nu se poate privi cu admiraţie în oglindă, motiv pentru care a luat o decizie radicală. Dansatoarea vrea să se opereze din nou. Pentru a câta oară, nici ea nu mai ştie.

"O să mă operez din nou. O să recurg la a şasea, a şaptea sau a câta operaţie o fi, că nu mai ştiu nici eu. Chiar dacă Rareş (n.r-iubitul ei) îmi spune că nu are rost, că mă iubeşte aşa cum sunt, că sunt plăcută de oameni aşa, eu fac asta pentru mine. Eu văd urmele în fiecare zi în oglindă şi pentru mine e suficient. Sunt foarte complexată, când dau un interviu sau când fac poze aleg profilul. Sunt foarte complexată şi nu mai vreau să mi le ascund atât de mult, vreau să fiu normală. Voi face intervenţia aici, în ţară. Acum un an şi jumătate m-am operat în Franţa, dar nu am fost mulţumită. Doamne ajută ca acum să iasă bine!", a spus Andreea pentru spynews.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro