Drama Angelei Gheorghiu! Soprana, snopită în bătaie de fostul soţ: "Asta e cea mai neagră pagină a vieţii mele"

Angela Gheorghiu

Pe scenă este o divă, dar în spatele succesului său se ascunde multă suferinţă. Angela Gheorghiu a recunoscut într-un interviu pentru "The Independet" că a fost maltratată de fostul său soţ, tenorul Roberto Alagna. Ba mai mult, soprana a declarat că lecţiile de bună purtare veneau chiar în faţa familiei lor.

"Aceasta este cea mai neagră pagină din povestea vieţii mele. Am fost foarte înţelegătoare cu Roberto în această chestiune, pentru că în Franţa, unde locuieşte el, acest lucru ar fi o mare problemă. În viaţă, accepţi anumite lucruri din partea bărbatului tău, dar eu nu am mai vrut să continui să trăiesc cu ideea că omul meu este violent", a mărturisit Angela Gheorghiu.

Artista a recunoscut că a fost avertizată şi de colegi, dar a mers mai departe: "Am divorţat de primul meu soţ pentru el. Când eşti îndrăgostit, eşti complet orb. Şi nu vrei să ştii nimic".

La începutul anului, diva a găsit însă puterea să facă o schimbare şi asta a ajutat-o să-şi găsească liniştea. "Acum sunt diferită. În ziua în care am acceptat că trebuie să divorţez de Roberto, sunt sigură că adevărata mea persoană a ieşit la suprafaţă. Nu pot să mă mai prefac", a ţinut ea să precizeze.

Soprana Angela Georgiu şi tenorul Roberto Alagna au avut o căsnicie de 17 ani. Astăzi, cei doi păstrează o relaţie amiabilă şi se mai întâlnesc pe scenă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro