Exclusiv! Drama Biancăi Brad continuă. Ce au făcut prietenii vedetei după ce iubitul ei a fost arestat!

Rămasă singură şi cu un copil, după ce iubitul ei, Aurel Frăţilă, a fost închis în februarie, în America, din cauza unor afaceri cu armament, Bianca Brad nu a avut parte nici măcar de sprijinul persoanelor apropiate.

Blonda află veşti despre iubitul ei, Aurel Frăţilă, arestat într-o închisoare din San Diego, America, direct de la el, prin intermediul telefonului. "A fost acuzat că ar fi vândut nişte piese cu dublă utilitate unor firme care făceau armament.  Dar în presă au vehiculat cuvinte precum "traficant de arme", "terorist" şi aşa mai departe, ceea ce este absolut ridicol“, ne-a spus ea indignată.

Pe lângă acest necaz care s-a abătut asupra familiei ei, vedeta  fost afectată şi de comportamentul unor persoane apropiate. "Sigur că am fost şocată de ceea ce i s-a întâmplat lui Aurel, pentru că suntem împreună de 10 ani şi ştiu foarte bine lângă cine am stat. Şi mai şocantă a fost reacţia unora dintre prietenii noştri, ai mei sau ai lui, care din cauza acestor titluri bombastice apărute în presă, pur şi simplu au dat dovadă de mare laşitate şi au dispărut. S-au retras pentru că le-a fost frică că vor fi urmăriţi de securitate, de FBI, că vezi Doamne ce impact va avea asupra lor faptul că au avut de-a face cu teroristul. Încă am sentimentul că sunt parte dintr-un film", a declarat Bianca Brad în exclusivitate pentru spynews.ro

Foto: Facebook


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro