Dramă de nedescris în lumea SPORTULUI! I-a MURIT băiețelul

A fost unul dintre cei mai buni sportivi pe care i-a produs România în ultimii ani, dar, acum, trece prin momente cumplite! Motivul? Unul de neimaginat pentru orice părinte, copilul lui murind în mod stupid, la mare distanță de casă.


Pentru Răzvan Şelariu, fostul component al lotului olimpic de gimnastică al României, actulmente antrenorul lotului naţional al Qatar-ului, viaţa pare să nu mai aibă sens. În această dimineaţă, o uriaşă nenororcire s-a abătut asupra familiei lui.

Răzvan şi Camelia Mândricel alcătuiau, alături de ceui doi copii, o familie fericită


Răzvan Şelariu şi Camelia Mândricel păreau a fi cel mai fericit cuplu din lume. Stabiliţi de ani buni în Qatar, la Doha, cei doi se ocupă de pregătirea gimnastelor din lotul olimpic al acestei ţări. Aveau doi copii: Sabrina şi Rareş Andrei. Doar că, această dimineață avea să fie una groaznică. Micuţul Rareş Andrei avea să fie spuilberat de o maşină, chiar în faţa casei, neavând nici o şansă de supravieţuire. O dramă greu de suportat, Răzvan şi Camelia fiind practic distruşi de durere. Toţi românii din comunitatea din Doha sunt şocați de acest tragic eveniment, încercând acum să-l ajute pe Răzvan pentru a-și aduce băieţelul în ţară.

Citeşte şi:

Fata lui Hagi vrea să devină actriţă. Vezi cum se pregăteşte să îşi îndeplinească visul

Uite unde au dormit steliştii, înainte de meciul decisiv cu Basel


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro