Drama Dianei Gureșoaie! E îndrăgostită de un bărbat care se poartă cu ea ÎNFIORĂTOR! Informații bombă

+3 click pentru
galerie

Diana Guresoaie sufera din cauza unui barbat © Facebook.com

Diana Gureșoaie, una dintre vedetele lumii mondene dâmbovițene, trece, în aceată perioadă prin momente de-a dreptul cumplite. Și, dacă până acum era obișnuită să aibă bărbații la picioare, acum, pare-se, lucrurile s-au schimbat radical și din vânător a ajuns...vânat.

Diana Gureșoaie pare să fie un caz cu totul și cu totul special când vine vorba de amor. Pentru că, de-a lungul timpului, săraca fată, frumoasă foc, nu are deloc noroc în dragoste. Astfel, după ce a devenit celebră pentru relații mai mult sau mai puțin pasagere cu oameni cunoscuți din lumea afacerilor sau a fotbalului, Diana simte că s-a întors roata. Pentru că, dacă până acum nu iubea, acum trăiește acest sentiment. Și, spre ghinionul ei, fiorii amorului îi simte doar ea. Pentru că, spun sursele noastre, bărbatul de care este îndrăgostită până peste cap, cel pe care îl consideră lumina ochilor ei, nu o bagă prea tare în seamă. Și, acum, rănită cumplit, Diana Gureșoaie a văzut ce înseamnă, cu adevărat, chinurile iubirii.
Astfel, zilele trecute, după ce timp de o săptămână întreagă a tânjit la atingerile tandre ale bărbatului pe care îl adoră, Diana a avut parte de vizita mult așteptată.

Doar că... spre dezamăgirea cumplită a tinerei, vizita a durat mult mai puțin decât s-ar fi așteptat ea, focoasa divă sperând să îl aibă alături măcar pentru o noapte. În schimb, el a stat doar 30 de secunde, plecarea lui intempestivă fiind generată de o poftă imposibil de înfrânat. Mai exact, voia să își cumpere... ciocolată. Albă. Pe care nu voia să o împartă cu ea. Așa că, din nou, Diana a căzut într-o depresie cumplită, ea plângându-se tuturor prietenelor sale, blestemându-și ghinionul în dragoste.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro