Drama din spatele zâmbetului Ancăi Ţurcaşiu! Suferă la fel ca Mădălina Manole

Anca Ţurcaşiu trăieşte o adevărată dramă interioară, asemeni regretatei Mădălina Manole, care şi-a pus capăt zilelor la vârsta de 43 de ani.

Anca Ţurcaşiu este una dintre cele mai îndrăgite din perioada anilor '90, care acum trăiesc cu mâhnirea că nu mai sunt promovaţi aşa cum ar trebui. La fel ca regretata Mădălina Manole, şi Anca Ţurcaşiu se arată nemulţumită de faptul că melodiile ei nu mai au parte de aceeaşi deshidere ca în trecut.

„Nu ştiu ce mai e nou în muzică pentru că nu mai fac asta de vreo 10 ani. Cu cine să mă bat, pentru ce? Să-mi închidă uşile în nas?! Ce, am nevoie să fiu nefericită pe pământ sau ce? Merg acolo unde sunt iubită, apreciată, aplaudată - în zona de teatru şi cânt în continuare cu orchestra condusă de Petre Geambaşu. Am vreo şase roluri principale în şase spectacole, majoritatea comedii”
, a declarat pentru ziarulring.ro Anca Ţurcaşiu.

Întrebată despre viitor, artista a spus că este fericită căci are un băiat studios, însă că nu-i place să-şi facă planuri pe termen lung: „Fiul meu studiază magia cu ajutorul cărţilor de joc şi îi place foarte mult. A făcut pian, cânta foarte frumos, dar s-a oprit. Nu mă gândesc niciodată la viitor, e un nonsens, pentru că nu ştim ce se întâmplă peste cinci minute. De ce să-mi fac planuri?! Trăiesc în prezent. Bineînţeles că mă gândesc la ziua de mâine sau când îmi planific o călătorie, dar nu ce va face copilul meu peste cinci ani, e aberant. Cum să mă gândesc de acum la o carieră pentru el, mi se pare o stupizenie să faci asta!? Ce va fi va fi! Ştiu sigur că va face cu pasiune ceea ce va dori şi că va fi fericit”.

Anca Ţurcaşiu este căsătorită cu medicul Cristian Georgescu. Cei doi au un mariaj frumos care durează de 16 ani şi în timpul căruia a rezultat un băiat, în vârstă de 15 ani.

Citeşte şi:


 A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro