Drama neştiută a lui Andrei Aradits! Dezamăgirea actorului e provocată chiar de soţia lui

El este un celebru actor român, iar ea este o fire discretă, căreia nu îi place să apară în lumina reflectoarelor. Andrei Aradits, juratul emisiunii „Te cunosc de undeva”, şi soţia lui sunt căsătoriţi de 12 ani, iar actorul are o mare nemulţumire în ceea ce o priveşte pe femeia alături de care şi-a întemeiat o familie.

Aşa cum se întâmplă de obicei în cazul căsătoriei, femeia este ca care ia numele de familie al soţului, şi nu invers. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul lui Andrei şi al Andreei, ea fiind cea care şi-a schimbat numele, trecând la numele soţului, unul mai mai puţin obişnuit.


Chiar dacă este un actor celebru şi şi-a văzut de-a lungul timpului numele pe o mulţime de afişe, Andrei Aradits s-a obişnuit cu faptul că nimeni nu reuşeşte să îi pronunţe corect numele de familie. Cel mai surprinzător însă este faptul că nici măcar soţia lui nu o face. „Nimeni nu reuşeşte să îmi pronunţe corect numele. Nici măcar soţia mea nu o face. Este totuşi şi numele ei, dar nici după 12 ani nu reuşeşte să îl pronunţe corect”, a declarat, ușor dezamăgit, Andrei Aradits, în exclusivitate pentru Spynews.ro.


Numele, destul de complicat, i-a creat şi câteva probleme Andreei, care nu s-a putut bucura de încurajările susţinătorilor ei în cadrul unui maraton, din cauza faptului că nu ştiau să îi pronunţe corect numele. „Andreea a participat la un maraton, iar susţinătorii făceau galerie, de pe margine, tuturor participanţilor, dar când ajungeau la ea, se rezumau la aplauze, căci nu puteau să îi pronunţe numele”, a mai spus actorul.

Citeşte şi:

VIDEO Mike l-a făcut pe Andrei Aradits să îşi dea cu capul de masă! Vezi de ce a recurs la acest gest

Proba supremă pentru copiii vedetelor! Cine sunt juniorii care vor veni la marea confruntare de la "Te pui cu blondele"

Motanul lui Andrei Aradits are vicii ce-i crează probleme! S-a intoxicat de la țigări


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro