Drama neștiută a lui Feli. Cântăreața își amintește cu drag de părintele pe care l-a pierdut: ”Îmi e dor de tata de multe ori”

+3 click pentru
galerie

Drama neștiută a lui Feli. Cântăreața își amintește cu drag de părintele pe care l-a pierdut: ”Îmi e dor de tata de multe ori” © arhiva

Feli este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, dar puțini știu faptul ca aceasta a trecut printr-o grea suferință. Tatăl ei s-a stins fulgerător lâsând multă durere în sufletul artistei. 

Feli este una dintre cele mai apeciate artiste de la noi, iar de când a devenit mămică viața sa a luat-o cu totul pe un alt drum. Este mereu zâmbitoare și nu mai simte oboseala atunci când Nora Luna o privește în ochi, iar ea este mai tot timpul alături de micuță. 

Cele două sunt mai tot timpul împreună, iar cântăreața nu ezită să-i arate micuței lucruri noi. Aflându-se la malul mării, Feli a decis să-i prezinte micuței marea, dar și cerul albastru, așa cum nu poate fi văzut din nici o altă parte. Totuși, atunci când a îndreptat degetul spre cer și-a amintit de suferința grea prin care a trecut, căci tatăl ei s-a stins ușor din viață și a a apucat să-și cunoască nepoțica.

Feli nu a fost dintotdeauna apropiată de tatăl ei, însă ultimii ani din viața acestuia a făcut între Feli și părinte să există o relație strânsă și deosebită, de aceea acum artistei îi este greu și dor de cel care a crescut-o.

"Uite Lunițo, acolo sus sunt pescărușii! Iar un pic mai sus de nori, in Cer, e tataie."Îmi e dor de tata de multe ori de cand sunt mămică de Nora Luna. Uneori când se trezește puiuca dimineața are asa un soi de "pufăit" din buze fix cum avea tata cand statea pe un scaun picior peste picior în balconul casei privind în gol pe gânduri. Când o văd așa mereu o întreb "Ce faci, Costică?" Ea îmi zâmbește și îmi dă pup. Eu mă topesc și-i mulțumesc”, a scris Feli în dreptul fotografiei cu fetița sa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro