Drama nu se sfârşeşte în viaţa unui celebru artist! Soţia lui a ajuns din nou pe mâna medicilor

Abia se împăcaseră, iar totul revenise la normal. Mai mult chiar, părea că soarele a răsărit în viața lor, iar vestea că vor fi din nou părinți era exact ceea ce aşteptau. Dar, totul s-a prăbușit într-o clipă, când soţia lui a sufeit un avort.Ca şi cum vestea că visul lor de a deveni din nou părinţi s-a năruit nu a fost de ajuns, atâ Dani Prinţul Banatului cât şi soţia lui au trecut prin clipe de grea cumpănă, când s-au luptat cu depresia. Cu ajutorul soţului ei, dar şi al băieţelului pe care îl au împreună, Adelina a reuşit să treacă peste gândurile negre pe care şi le făcuse şi starea de neputinţă în care se afla, iar acum se gţândeşte încrezătoare către viitor.


Chiar dacă se spune că depresia este cea mai grea perioadă după un asemenea eveniment, nefericit, ei bine, pentru Adelina nici drumurile la medici nu s-au rărit, ba din contră. „Adelina trebuie să meargă periodic la control pentru a vedea dacă avortul a afectat-o mai mult decât s-a văzut prima oară. Chiar dacă se simte mai bine din punct de vedere psihic, merge în continuare la medic pentru controale”, a declarat Dani Prinţul Banatului.

Citeşte şi:

Dani "Prinţul" Banatului, încercare disperată să-şi recâştige soţia: "Nu-mi văd viaţa fără ea"

VIDEO / Dani "Prinţul" Banatului divorţează! Adelina: "Eu sunt cea mai lovită dintre toţi"

VIDEO / Beyonce de România, la detectorul de minciuni! Ce spun rezultatele despre relaţia ei cu Dani, "Prinţul" Banatului


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro