Drama unei mame! Mario, fiul Alexandrei Dinu a suportat a doua operaţie pe cord!

+6 click pentru
galerie

Alexandra Dinu a trecut din nou prin clipe groaznice. Mario a suferit o nouă intervenţie chirurgicală, la doar şase luni distanţă de prima. Deşi, la prima vedere s-a simţit bine, se pare că, la sfârşitul verii, au apărut nişte complicaţii şi juniorul lui Mutu a fost operat încă o dată.

În primăvara lui 2013, Mario, băiatul Alexandrei Dinu şi al lui Adi Mutu, era operat pe cord deschis, datorită unei malformaţii, descoperite în urma unei control de rutină. Pentru a fi siguri, medicii i-au făcut electrocardiografia, singura modalitate care poate depista astfel de afecţiuni, de zece ori, iar rezultatul şi concluzia au fost aceleaşi. Mario trebuia operat! Speriată, Alexandra a căutat cei mai buni medici şi, într-un final, după ce a analizat toate variantele, a ales un spital privat din Milano.

Intervenţia a fost un succes, totul a decurs bine, iar Mario s-a simţit minunat. Ba mai mult, la doar câteva săptîmâni după, îşi reluase deja activităţile şi după câteva luni, a revenit şi la antrenamentele de baschet, dar fără să forţeze. Până într-o zi, însă, când, potrivit unor apropiaţi ai Alexandrei, au apărut nişte complicaţii şi juniorul lui Mutu a fost dus din nou la spital pentru o nouă operaţie. Din nou emoţii, chin şi suferinţă atât pentru Alexandra, cât şi pentru familia ei, care a fost nevoită să treacă prin aceleaşi etape.

Totul s-a întâmplat înainte de Sărbătorile de iarnă, perioadă în care frumoasa actriţă a slăbit peste şase kilograme şi a ratat numeroase proiecte cinematografice pentru că trebuia să stea cu Mario, să aibă grijă de el şi să-i supravegheze fiecare mişcare.  Nu i-a fost deloc uşor, pentru că Mario este deja mare şi pune întrebări, se interesează de sănătatea lui, iar Alexandra a fost nevoită să-şi adune forţele şi să-l liniştească pe el, în primul rând, apoi să aibă grijă şi de ea. Au fost săptămâni grele şi momente cumplite pentru familia ei, dar, din fericire, totul a trecut. Mario este bine, sănătos şi, în scurt timp, va reveni la antrenamentele de baschet, sportul lui preferat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro