Drama unei vedete din România! Are cancer la cap şi plânge de frica morţii: "Îmi e dor de viaţa pe care am avut-o!"

+2 click pentru
galerie

Marian Dârţă, controversatul hair stilist al vedetelor, trece prin clipe cumplite. A fost diagnosticat cu cancer la cap şi se teme că nu mai are mult de trăit!

"De câteva zile am fost diagnosticat cu un Fibrosarcom la cap... Cancer! Mi-e frică de moarte, dar cred că Dumnezeu poate îşi va coborî ochii spre mine. Am trăit foate tumultos, am avut o viaţă frumoasă, poate puţin agitată, am cunoscut şi luxul şi sărăcia.

Mi-e dor de viaţa pe care am avut-o. Toată viaţa mea am trăit pentru frumos, am creeat şi am stilizat coafuri şi machiaje, am făcut mii de doamne frumoase, pe multe le-am ajutat să capete respectul pentru sine.

Am coafat şi machiat toate clasele sociale, de la cei fără potenţial material până la milionarii României, de la femeile de serviciu până la prim- miniştrii şi preşedinţi de stat,  şi nu am ţinut cont de etnie.

Am fost realizator de emisiuni şi reporter la TVR, la KANAL D, la ANTENA1 şi invitat special la toate posturile de televiziune. Acum, cel mai important lucru în viaţa este sănătatea, dacă nu o ai, nu ai nimic.

Mă rog la Dumnezeu şi sper într-o minune, să scap cu ajutorul tratamentelor la care voi fi supus…

Mulţumesc familiei şi puţinilor prieteni care au mai rămas lângă mine şi în special doamnei Dana Petcov-Athos , care mi-a suportat toate costurile operaţiei, fără de care peste două luni aş fii murit.

BUCURAŢI-VĂ DE VIAŢĂ!“, acesta este mesajul pe care l-a scris hair-stylistul vedetelor pe Facebook.

Audiat în dosarul "Pedofilie în lumea mondenă"

Marian Dârţă a fost implicat în 2009  într-un scandal de pedofilie şi s-a spus despre el că ar fi participat la petreceri private cu băieţi minori. Audiat în acest dosar, Dârţă a negat că ar fi beneficiat de serviciile proxenetului de minori condamnat la închisoare, spunând că este bolnav şi nu poate întreţine astfel de relaţii.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro