Drama unui cuplu celebru de la noi! De patru ani tot încearcă să iasă din situaţia imposibilă în care sunt, dar... degeaba

Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape zece ani, sunt celebri şi frumoşi, deci s-ar putea spune că nu le mai lipseşte nimic. Cu toate acestea, fericirea lor este umbrită de lipsa unui al treilea membru al familiei, care se lasă aşteptat de prea mult timp.

Devenit celebru datorită spectacolelor cu trupa Flamingo Boys, Cornel Păsat se poate considera un bărbat împlinit. Are o carieră de succes, s-a căsătorit cu Bianca Bădoi, o fostă gimnastă de performanţă şi, ulterior, dansatoare în trupa lui. Cei doi trăiesc o frumoasă relaţie de aproape zece ani, dar simt că le mai lipseşte ceva.


Nu e ca şi cum dorinţa de a avea un copil nu ar exista, ba din contră, cei doi „lucrează” intens la acest lucru, dar se pare că nu a fost să fie până acum. „Ei din 2012 tot amână dorinţa cu venirea pe lume a copilului. Încep să se obişnuiască cu ideea că poate bebeluşul nu e pregătit să vină. Mereu spun că îşi doresc asta şi nu înţeleg de ce nu apare", a declarat o persoană apropiată cuplului.


Cornel Păsat îşi doreşte cu disperare să devină tată, de acea, dansatorul şi soţia lui speră ca anul 2016 să fie unul pe care nu îl vor uita niciodată, anul în care vor deveni părinţi. Celebrul coregraf şi-a exprimat de mult timp această dorinţă, chiar dacă între el şi soţia lui există un mic impediment, referitor la sexul pe care ar trebui să îl aibă copilul lor. „Trebuie să rămânem însărcinaţi, aşa că asta este munca noastră cea mai importantă! Este o muncă foarte plăcută! Eu îmi doresc băiat, iar soţia mea fată! Important este să fie sănătos, dar să vină mai repede!", a declarat Cornel Păsat, în urmă cu ceva timp.

Citeşte şi:

EXLCUSIV Cornel Păsat se munceşte de zor să facă un copil!

Cornel Păsat și-a făcut implant de păr! Cum arată acum stripperul

Era idolul femeilor, iar „pătrăţelele” lui făceau furori! Acum însă, n-a mai rămas nimic din bărbatul de altădată


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro