Drogurile le-au băgat în pâmânt! Ele sunt vedetele care au murit din cauza unei supradoze

De-a lungul anilor, drogurile au luat minţile şi au condamnat la moarte unele dintre cele mai iubite şi talentate staruri. Din păcate, actorul Philip Seymour Hoffman a completat lista neagră a vedetelor care au fost condamnate la moarte din cauza dependenţei de stupefiante. 
Whitney Houston
În 2012, o veste tragică se abătea asupra Hollywoodului și lumii muzicale internaționale. Whitney Houston, una dintre cele mai talentate și îndrăgite cântărețe din lume, și-a găsit sfârșitul, la vârstă de 48 de ani, din cauza unui cocktail de droguri, alcool și medicamente. La fel ca și Philip Seymour Hoffman, cântăreaţa a fost găsită în baia unui hotel de lux, înconjurată de medicamente, cocaină și alcool. 
Amy Winehouse 
În 2011, artista care a relansat stilul soul în muzică, a fost găsită moartă în reședința sa din Londra. Vedetă avea doar 27 de ani, dar cea mai mare parte din viaţă şi-a petrecut-o drogându-se şi consumând alcool în exces.
Michael Jackson
În 2009, moartea "Regelui muzicii pop" a îndoliat întreaga lume. Megastarul a murit în casa pe care o avea închiriată în Los Angeles, din cauza unui stop cardiac provocat de un cocktail de medicamente. Doi ani mai târziu, medicul personal al starului, Conrad Murray, a fost acuzat de moartea acestuia şi condamnat la patru ani de închisoare, pentru omor prin imprudenţă. Anul trecut, doctorul a fost eliberat, în baza unui plan al statului Califonia de reducere a suprapopulării închisorilor.
Elvis Presley

Consumul excesiv de medicamente şi droguri a contribuit şi la moartea „Regelui Rock'n'roll-ului", Elvis Presley. În 1977, la doar 42 de ani, acesta a murit în urma unui infarct miocardic.
Marilyn Monroe

Actriţa a murit în 1962, la 36 de ani, fiind găsită moartă în casa ei din Brentwood, Los Angeles. Potrivit testelor toxicologice, în sânge s-a găsit o concentraţie foarte mare de barbiturice.
Heath Ledger

În 2008, actorul australian s-a stins la doar 28 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Heath suferea de depresie şi se spunea despre el că fuma 5 jointuri pe zi.
M.M.D.
Citeşte şi:
  

facebook whatsapp twitter pinterest