Duel Alb Negru, la „Star Chef”: Kamara şi Andrei îşi ies din "pepeni" în direct, la TV

Kamara și Andrei nu se mai suportă! De fapt, sâmbătă și duminică, de la 12:00, la „Star Chef”, cei doi membri ai trupei Alb Negru spun că nici nu știu cum de au rezistat atâta amar de vreme împreună, pentru că își ies din fire de îndată ce se văd! Glumă, glumă, dar competiția din bucătăria lui Nicolai Tand de la Antena Stars e cât se poate de serioasă. Talentați la muzică sunt amândoi, dar oare cine e bucătar mai priceput?

Kamara va povesti telespectatorilor cum se împarte între carieră și viața de familie, mai ales că el și soția lui nu au niciun ajutor. „Cel mic nu stă cu nimeni în afară de noi doi”, povestește Kamara. Artistul visează să aibă la un moment dat propriul restaurant sau o ceainărie, însă până atunci își exersează calitățile de chef la Antena Stars.

Andrei, colegul lui de trupă, va mărturisi telespectatorilor când a suferit cel mai mult. Contrar așteptărilor, Andrei spune că momentul cel mai greu din viața lui a fost cel în care i-a murit câinele, pe care l-a avut timp de 15 ani. „Am suferit enorm”, recunoaște el.

Citeşte şi:

Maria Simion, înlocuită la "Star Chef"! Cine a prezentat emisiunea

Prezentatoarea emisiunii "Star Chef", Maria Simion, a ajuns pe patul de spital!


T.F.S


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro