Duel la ”Duminica magnifică” de la ”Mireasă pentru fiul meu”. Cine s-a descurcat mai bine

Duel la ”Mireasă pentru fiul meu” / foto: captură TV

Ziua de duminică a devenit în ultimele săptămâni un motiv de petrecere și de voie bună pentru concurenții de la ”Mireasă pentru fiul meu”, care au parte de jocuri și de premii substanțiale.

Andrei Ștefănescu a prezentat singur emisiunea, după ce Mirela Boureanu Vaida a anunțat că pleacă într-o mică vacanță timp de câteva zile și că se va întoarce abia zilele următoare.

Astăzi, Adrian Enache și Raluca de la Bambi i-au avut coechipieri de o parte pe Liliana, Lavinia și Eduard, iar de cealaltă parte pe Adriana, Valentin și Loredana.

Cele două echipe au fost nevoite să fie legate la ochi și să recunoască mai multe cuvinte, apoi să formeze alte cuvinte cu ajutorul corpului.
Echipa lui Adrian Enache s-a descurcat mai bine, astfel că Eduard, Liliana și Lavinia au câștigat premiul.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2015.  "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

V.M

Citește și:

Simona de la ”Mireasă pentru fiul meu” s-a îndrăgostit? Fosta concurentă s-a pozat cu un bărbat misterios
Imaginea pe care a ţinut-o ascunsă de ochii lumii. Cum arăta Emanuel de la "Mireasă pentru fiul meu" în adolescenţă?
O mai ţineţi minte pe Edina de la "Mireasă pentru fiul meu"? Şi-a schimbat radical look-ul şi pare cu totul altă persoană


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro