După anunţarea divorţului, ies la iveală detalii neştiute din trecutul soţului Oanei Roman! Asta făcea Marius Elisei pe la spatele soţiei sale

+2 click pentru
galerie

Sursa: Facebook

Ies la iveală noi dezvăluiri după ce Oana Roman şi Marius Elisei au dat semne că vor divorţa. Cei doi nu au clarificat însă ce vor face, însă persoane care au intrat în contact cu ei scot la ivală noi secrete. Uite ce făcea Mariu pe la spatele Oanei Roman!

O fostă concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a dezvăluit cum Marius Elisei s-a găgat în seamă cu ea. Denisa a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars.

"Eu pe Marius îl aveam de mult timp la prieteni, însă nu am vorbit niciodată. După ieşirea de la "Mireasă pentru fiul meu" a început să îmi trimită link-uri, să mă felicite pentru experienţa prin care am trecut. Mă felicita pentru meseria de dansatoare pe care o am. La fiecare articol cu mine mă felicita. Destul de des." a spus Denisa în direct.

Chiar a amintit despre ultima dată când a vorbit cu Marius.
"Ultima dată i-am cerut eu pozele pe care le-a făcut el cu telefonul personal. A fost a cum ceva timp. (...) Am comunicat şi socializat pe Facebook până într-un punct. Mi s-a părut că vrea să se bage în seamă cu mine. Mi-a lăsat această impresie că vrea să mă curteze." a mai declarat aceasta despr ce s-a întâmplat între ea şi Marius pe când acesta era căsătorit cu Oana.

Marius Elisei a apărut în mai multe poze alături de Denisa, fostă concurentă la "Mireasă pentru fiul meu". El şi Oana Roman nu au clarificat însă dacă vor divorţa sau nu.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în vara anului 2014. Cei doi au împreună o fetiţă minunată, Maria Isabela, născută la data de 21 februarie 2014.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro