După ce a anunţat că vrea inseminare artificială, Oana Lis a fost asaltată cu mesaje! Bărbaţii s-au "îngrămădit" să o ajute

+6 click pentru
galerie

Oana Lis © Facebook

A fost de ajuns să spună că vrea inseminare, că bărbaţii au şi sărit în ajutorul ei! Oana Lis a fost asaltată cu mesaje după ce a spus la TV că îşi doreşte un copil şi că ar vrea să încerce această procedură.

Oana Lis vrea un copil, însă din păcate, singură nu are cum să reuşească! Invitată în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", vedeta a dezvăluit că vrea să facă inseminare, dar Viorel nu o susţine.

"Hai că am început să primesc oferte de donatori pentru inseminare 😉Să mai zică cineva ca românii nu sunt dispuși să facă o faptă bună...", a scris Oana Lis în dreptul mesajelor pe care le-a primit.

"Te pot ajuta eu cu inseminarea, dragă Oana, dacă vrei! / Da, mămică, sunt dispus cu lipitoarea şi cu inseminarea naturală, eu te pot ajuta la cât eşti de frumoasă! / Sărut-mâinile doamna Oana Lis, am vizionat emisiunea cu dumneavoastră la Capatos, sunteţi în căutare de donator pentru inseminare, eu mă ofer, cu tot dragul, aştept răspunsul dumneavoastră", i-au scris bărbaţii. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro