După ce a învins leucemia, fiica lui Marius Ţeicu, din nou pe mâinile medicilor! Ce i-au spus specialiştii

+3 click pentru
galerie

După ce a învins leucemia, fiica lui Marius Ţeicu a ajuns din nou la spital. © Sursa foto: Jurnalul National

Patricia Ţeicu, fata celebrului artist, urmează să ajungă din nou în sala de operaţii, după o lungă bătălie cu leucemia din care a ieşit victorioasă. Fiica lui Marius Ţeicu se pregăteşte pentru o intervenţie chirurgicală în zona abdomenului, care e necesară, spun medicii, ca să se recupereze complet.

Potrivit "Star Matinal" de la Antena Stars, înainte de operaţie, Patricia, fiica lui Marius Ţeicu, face tratamente pentru imunitate la un spital din Capitală, iar cântăreţul e cel care o însoţeşte de fiecare dată.

Patricia a fost operată în zona abdominală toamna trecută, dar, doctorii i-au spus că mai e nevoie de una ca să se vindece complet.

Patricia Ţeicu, pe lângă problemele cu stomacul, se confruntă cu o boală de sânge, iar anul trecut a fost unul foarte greu pentru ea. A stat luni de zile sub îngrijiri medicale după ce a aflat în primăvara lui 2016 că este bolnavă. 

Femeia de 39 de ani a avut nevoie de mai multe transfuzii de sânge şi iată că acum va ajunge din nou la spital şi se ve opera în speranţa că starea ei se ve îmbunătăţi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro