După ce a lovit-o autobuzul, asistenta lui Mihai Morar a pățit-o din nou! Elena Marin: ”Sunt blestemată”

E clar, Elena Marin are un ghinion fantastic la începutul acestui an când vine vorba de șofat. Astfel, după ce a făcut accident cu ditamai autobuzul, asistenta lui Mihai Morar a pățit-o din nou.

În drum spre emisiunea ”Răi, da` buni” la care joacă rolul de asistentă TV, Elena Marin a avut, din nou, un incident cu mașina. Mai exact, frumoasa roșcată a avut ghinionul să facă, în mijlocul drumului, o pană de toată frumusețea.
Și, în ciuda frigului de afară, îmbrăcată senzual, asistenta TV a fost nevoită să se chinuiască puțin pentru a-și rezolva problema. ”Nu m-a ajutat nimeni. Am pus mâna pe telefon și am sunat pe cineva să îmi explice ce am de făcut! Așa că m-am apucat să schimb roata singură. Zici că sunt blestemată, anul acesta. Am numai și numai ghinioane cu mașina”, ne-a spus, plângând de supărare, frumoasa Elena Marin.
Acum doar câteva zile, Elena a pățit-o rău de tot, ea văzându-și moartea cu ochii după ce un ditamai autobuzul a lovit-o la ieșirea din parcare. ”Eu nu am pățit nimic, dar sunt foarte, foarte speriată. Lumea mă acuză pe mine, e agitație mare aici și șocul accidentului este cumplit. Bine că nu am pățit nimic”, ne-a mai spus Elena.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro