După ce a rămas desfigurată cu acid sulfuric, Katie Piper trece printr-o nouă dramă. Are legătură cu fiica sa

Katie Piper / foto: INSTAGRAM

Katie Piper a devenit cunoscută în întreaga lume după ce a fost mutilată pe viață de iubitul său.

Tânăra a cunoscut în 2008 un bărbat pe Facebook, iar acesta a dezvoltat pentru ea o obsesie. După ce a bătut-o, violat-o și a amenințat-o cu moartea, acesta și-a pus un prieten să o desfigureze cu acid sulfuric.

Katie a rămas traumatizată pe viață din cauza acestui gest, iar de atunci a trecut prin multe operații estetice, s-a îndrăgostit și a devenit mamă, în urmă cu aproape 2 ani de zile.

Ea este în culmea fericirii de când a devenit mămică, însă un lucru îi umbrește fericirea. Deși este foarte mică, Belle își întreabă mama despre atacul terifiant pe care l-a suferit în anul 2008.

”Eram în vacanță săptămâna trecută și mi-a scos tuburile pentru nas și le-a aruncat prin toată camera, așa că a observat diferențele dintre noi. Sunt convinsă că o să înceapă să pună multe întrebări atunci când va putea”, a spus Katie, informează Yahoo Celebrity!

Katie Piper a trebuit să-şi reconstruiască chipul, după ce fostul iubit i-a aruncat cu acid sulfuric pe faţă. Aceasta a trebuit să renunţe la cariera de model pe care o începuse şi pentru care-şi făcuse vise măreţe. Acum, ajunsă o mare personalitate TV, britanica a publicat mai multe cărţi în care şi-a relatat tragedia vieţii şi totodată a făcut şi o fundaţie având aceeaşi conotaţie.

V.M

Citește și:

VIDEO / Se mărită! Katie Piper, supravieţuitoarea atacului cu acid, a fost cerută de soţie
VIDEO / Şi-a refăcut faţa aproape complet după ce a fost atacată cu acid! Transformarea este incredibilă
Personalitate TV transfigurată! Iubitul i-a aruncat acid sulfuric pe faţă


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro