3 momente grele care au trimis-o pe masa de operaţie. De ce şi-a tăiat, de fapt, stomacul Ozana Barabancea

+3 click pentru
galerie

Ozana Barabancea a slăbit considerabil © facebook.com

Ozana Barabancea se bucură din plin de succesul operaţiei de micşorare a stomacului,iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Aceasta a avut parte de o schimbare spectaculoasă şi este din ce în ce mai slabă. Vedeta a mărturisit care au fost momentele grele care au făcut-o să se gândească la operaţie.

Au trecut 5 luni de când Ozana Barabancea a trecut prin operaţia care a schimbat-o complet, dar încă schimbările au loc. Vedeta nu se opreşte din slăbit şi nu ratează nicio ocazie de a se mândri cu noua sa siluetă.

Recent, Ozana Barabancea a mărturisit într-un interviu care au fost momentele grele din viaţa sa care au făcut-o să ia decizia ce mare. A mărturisit că a fost cea mai grea decizie din viaţa ei, dar totul a decurs aşa cum a trebuit, iar ea este foarte încântată de rezultatul final.

„A fost o decizie grea. M-am documentat şi chiar am vorbit cu câteva doamne s-au operat înaintea mea. Au fost 3 momente culminante în viaţa mea... Primul a fost când am mers pe Vârful Omu' şi era să mor, al doilea moment greu l-am simţit când nu mai puteam să urc scările şi oboseam foarte mult. Cel mai greu moment dintre acestea a fost când nu mai eram un om sociabil, m-am retras la un moment dat din cauza oboselii”, a declarat Ozana Barabancea în interviul acordat.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici. 

M.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro