După ce a stricat liniştea în căsnicia lui Velea, Antonia este tot mai apropiată de alt coleg de breaslă."Îi iei pe toţi la rând", strigă fanii

+2 click pentru
galerie

Antonia face ce face şi intră din nou în atenţia presei. După ce a fost suspectată că ar avea o legătură amoroasă cu Alex Velea, solista s-a apropiat de un alt coleg de breaslă: Smiley

Chiar dacă zvonurile legate de o posibilă aventură pe care Antonia ar avea-o cu Alex Velea s-au mai domolit, iată că Antonia revine din nou în atenţia presei si a fanilor ei.

Recent, artista a postat pe contul său de socializare o imagine în care apare alături de un bărbat celebru din showbiz, nimeni altul decât Smiley. Îmbrăcată într-un maiou şi o bustieră care îi scoate în evidenţa sânii, Antonia stă inclinată în poză foarte aproape de umărul cântăreţului.

Postarea a stârnit imediat controverse în rândul fanilor care o privesc pe Antonia ca pe o femeie fatală care vrea să cucerească bărbaţii frumoşi din showbiz.

''Încetul cu încetul îi iei pe toţi la rând'', ''Cine mai urmează acum, Connect-r?'' au fost doar câteva dintre remarcile fanilor.

Frumoasa brunetă nu pare afectată de ceea ce se scrie despre ea şi mai mult decât atât nici nu comentează aspecte legate de viaţa ei privată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro