După ce s-a făcut de ruşine la X FACTOR, a gafat-o din nou la un eveniment monden! Ce ţinută a avut "Barbie de România"

Dupa ce s-a făcut de râs la X FACTOR, "Barbie de România" nu a făcut cea mai bună alegere nici la un eveniment monden. Blonda a venit însoţită de mama ei, dar ţinuta lor a lăsat de dorit.

"Barbie de România" vrea să ajungă celebră, aşa că este prezentă peste tot. Din păcate, în ceea ce priveşte alegerea ţinutelor, nu este foarte inspirată."Barbie de România" şi mama ei au încercat o ţinută retro, dar nu prea le-a ieşit! Blonda s-a îmbrăcat într-o rochie scurtă neagră, iar mama ei a purtat o rochie cu franjuri.

Cine este Barbie de România?

Sabrina Fabian a povestit înainte să urce pe scena "X Factor" că a făcut patinaj de perfomanță, dar a renunțat pentru că în România nu mai există un patinoar potrivit pentru antrenamente: „După ce am terminat patinajul, am vrut o schimbare. Eram foarte tristă că nu mai puteam să continui”, a declarat ea, în cadrul emisiunii X Factor de la Antena 1. După ce s-a vopsit blondă a devenit Barbie de România. „Dar numele de scenă este Sabrina”, a adaugat ea. Tânăra a lucrat ca model pentru o agenție americană, după cum scrie în contul ei personal de Facebook. Chiar dacă prestaţia de la X Factor nu a fost reuşită, blonda a decis că e timpul să-şi încerce norocul pe reţelele de socializare. „Barbie de România” a postat un videoclip în care încearcă să cânte melodia „Love the way you lie", dar prietenii ei virtuali au criticat-o dur prin comentarii precum: "N-ai treabă cu muzica”, „Caloriferul meu e mai bun” sau „Ești afonă”.

A.B.

Citeşte şi:

"Barbie de România" a renunţat la haine! A încins internetul cu o şedinţă foto extrem de...fierbinte!

VIDEO / Ieri mătuşă, azi păpuşă! Cum arăta înainte să devină celebră "Barbie de România"!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro