După DESPĂRŢIRE, "Mama-Natură" a devenit o femeie mai puternică! GESTUL pe care l-a făcut nu mai lasă loc de dubii

+3 click pentru
galerie

Sursa foto: Facebook

Roxana Ionescu a făcut publice două fotografii, unde apare dovada clară că a trecut peste cea mai recentă decepţie suferită în dragoste. Fanii i-au fost alături şi i-au scris mai multe mesaje.

"Mama-Natură" şi-a tatuaj pe braţul drept un lup la câteva luni după ce a pus punct poveştii de iubire cu logodnicul ei Tinu Vidaicu.

Lupul este sinonim cu salbaticia, iar lupoaica este sinonima cu desfraul. Dar limbajul simbolurilor interpreteaza aceste animale intr-o maniera, desigur, mult mai complexa, potrivit mythologica.ro. Caci, la fel ca alti vectori simbolici, animalele respective pot fi valorizate pozitiv sau negativ. Simbolismul lupului apare ca pozitiv daca se tine seama ca vede noaptea. Atunci devine un simbol al luminii, solar, erou razboinic, stramos mitic. Este sensul pe care i-l dau nordicii si grecii, care este atribuit lui Belenos, respectiv Apollo Lykaios.

"Mult mai tare decat mine / Sunt doar eu, ala de maine 👊💥" a scris Roxana Ionescu pe o reţea de socializare, unde a făcut publice două fotografii cu tatuajul de pe braţul drept.

Lupul e un animal cu o bogată mitologie și un statut ambiguu. Şi asta pentru că pe de-o parte temut și detestat, asociat cu credința în licantropie, iar pe de altă parte apreciat că animal-călăuza, cel care conduce sufletele către lumea de dincolo, potrivit historia.ro. Amerindienii îl iubeau pentru că îl considerau un spirit puternic, devotat, în care se poate transformă și omul dacă are tărie suficientă.

"Ce tatuaj!", "Eşti dură!", "Bravo!" sunt doar trei dintre mesajele scrise de fanii vedetei.

Roxana Ionescu, cunoscută şi sub numele de "Mama-Natură", dorită sânilor mari pe care îi are în dotare, este o prezentatoare TV care a devenit faimoasă în România după cea pozat pentru prima oară în Playboy, în 2004. Vedeta a avut o relaţie de aproape trei ani cu un afacerist din Timişoara pe nume Tinu Vidaicu.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro