După despărţirea de Andreea Tonciu, Nicolae Mitea se arde la piscină! / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Liber de contract după despărţirea de Andreea Tonciu, Nicolae Mitea s-a relaxat în weekend la piscină. După o perioadă de certuri şi împăcări explozive cu bruneta, fotbalistul pare să aibă nevoie de o perioadă de refacere.

Nicolae Mitea a venit singur la piscină, dar complet nepregătit pentru plajă. „Cam vreo 2 ore am stat. Din păcate,  asta a fost prostia mea că nu am pus protecţie solară şi m-am cam înroşit, dar am zis că stau aşa un pic la şezlong, puţin la soare, dar m-a cam prins soarele. Acum am puţin de tras cu pielea mea“, a spus fotbalistul pentru spynews.ro.

Amintirile îl răscolesc

Pentru a scăpa de soare,  Mitea s-a retras într-un baldachin,  unde a continuat să butoneze telefonul.  Probabil şi pentru că domnişoarele de la piscină erau ocupate cu iubiţii lor, iar el se simţea uşor stingher. „După cum bine vedeţi,fiecare are băiatul ei, sunt un cuplu, iar pe mine nu mă interesează lucrul acesta, am venit să mă relaxez, nu să mă uit la altceva în momentul de faţă. Nu mă gândesc la o iubită anume, cum va arăta sau cum o să arate. În momentul de faţă sunt singur şi vreau să stau liniştit o perioadă“, ne-a spus el. Semn că amintirile despre fosta iubită încă îl bântuie, Mitea evită să spună dacă Andreea Tonciu e sau nu un capitol încheiat pentru el. „Nu vreau să mai discut în momentul acesta, pentru că discutând nu fac decât să mă răscolesc şi să îmi fac rău cu acest subiect, a conchis el.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro